Λίγα λόγια για μαςΚαλωσήλθατε στη Planet Diesel

image

Όταν η εξέλιξη της τεχνολογίας στους κινητήρες πετρελαίου πρέπει να βρει τον δρόμος της, ο τελικός της προορισμός είναι η Planet Diesel Bosch Diesel Center Παπανικολάου.

Έπειτα από μακροχρόνια εμπειρία, πιστοποιημένη εκπαίδευση και πλήθος σεμιναρίων στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bosch τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό o κ. Παπανικολάου Άγγελος είναι ο καταλληλότερος τεχνικός για να εμπιστευθεί κάποιος για κάθε είδους κινητήρα πετρελαίου. Η εταιρεία Bosch πάντα πρωτοπόρος στην εξέλιξη της τεχνολογίας πραγματοποίησε σεμινάρια για τους πετρελαιοκινητήρες τύπου Euro 5- Euro 6 και για άλλη μια φορά ο κ. Παπανικολάου Άγγελος ήταν παρών.

 

Έπειτα από μια επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιούνται οι πιο ακριβές και εις βάθος έλεγχοι του συστήματος ψεκασμού πετρελαιοκινητήρων όπου συμπληρώνει το μείγμα υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρηση σε συνδυασμό με τον υφιστάμενο εξοπλισμό της. Η εταιρεία Planet Diesel συνεργάζεται με μεγάλες αντιπροσωπείες με ΙΧ επιβατικά, επαγγελματικά οχήματα, βαριές κατηγορίες οχημάτων, μηχανημάτων, γεωργικά μηχανήματα, σκαφών, ηλεκτρογεννητριών και οτιδήποτε εξειδικευμένο σε σύστημα ψεκασμού πετρελαίου. Όλος μας ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι εξουσιοδοτημένη λύση για ολων των κινητήρων ψεκασμών diesel.

Αναλυτικότερα στον εξουσιοδοτημένο χώρο Bosch Diesel Center Παπανικολάου ελέγχονται και επισκευάζονται Αντλίες πετρελαίου Common Rail (Bosch, Denso, Delphi, Siemens, VDO), Αντλίες υψηλής πιέσεως όλων των τύπων (Unit Injector, Unit Pump), Αντλίες πετρελαίου μηχανικές και ηλεκτρονικές, Unit Injector, R420, R480, R440, Σύστημα ψεκασμού XPI, Cummins, CAT, Perkins, Ψεκασμός Stanadyne και Yanmar.Ανακατασκευή και κωδικοποίηση μπέκ Bosch, Ανακατασκευή μπεκ Denso, Delphi, Siemens, VDO, Ηλεκτρομαγνητικων ψεκαστήρων Common Rail & Piezo Common Rail, 2 τύποι ψεκασμού που αποτελούν βραβευμένες καινοτόμες εφευρέσεις τεχνολογιών ψεκασμού των εταιρείων Bosch, Siemens, Delphi & Denso, Μπέκ Common Rail. Ο κ. Παπανικολάου Άγγελος μπορεί επίσης να βελτιώσει κάθε είδος πετρελαιοκινητήρα μέσω εγκεφάλου έτσι ώστε να αυξήσει την ιπποδύναμη και να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου.

Oπότε με απλά λόγια μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί τον παράδεισο του ψεκασμού του πετρελαιοκινητήρα. Γι αυτό και η Bosch την εμπιστεύθηκε και την εξουσιοδότησε ήδη από το ξεκίνημα της το 2003. Με όλες τις πιστοποιήσεις της Bosch η εταιρεία Planet Diesel Bosch Diesel Center Παπανικολάου είναι ο χώρος που κάθε ιδιοκτήτης πετρελαιοκίνητου οχήματος θα εμπιστευόταν.

Με σεβασμό, αξιοπιστία, χαμηλές τιμές και διαφάνεια ο κ. Παπανικολάου Άγγελος και το έμπειρο προσωπικό του είναι εκπαιδευμένο και καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τiς ανάγκες των πελατών τους. Η τεχνολογία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και για άλλη μια φορά η Planet Diesel ακολουθεί.


Επισκευή αντλιών πετρελαίου και μπεκ όλων των τύπων

Έλεγχος, ρύθμιση και κωδικοποίηση για τα τελευταίας τεχνολογίας μπέκ, λεγόμενα Smart Injector


Διάγνωση Μηχανών Εσωτερικής Καύσης

Με τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά Bosch, Siemens, Delphi, Denso γινεται η διάγνωση των πετρελαιοκινητήρων


Επισκευή και αναβάθμιση
εγκεφάλων

Επισκευή και αναβάθμιση όλων των εγκεφάλων των πετρελαιοκινητήρων.